Programma

De artistieke hoofdpartners 4Hoog, KOPERGIETERY en Studio ORKA slaan opnieuw de handen in elkaar met tal van artiesten & partners om er een onvergetelijk feest van te maken.

Op 7 oktober nemen kinderen Gent opnieuw over tijdens het stadsspektakel WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN! We zijn al aan de derde editie toe van dit wervelend stadsfeest. Geen parcours door de stad deze keer maar een totaalspektakel waar alles in het teken staat van Vrouwe Justitia. Zij heeft een dringende oproep voor de kinderen.

Vrouwe Justitia is in de war.
Wat is goed? Wat is slecht? Het is niet meer zo duidelijk.
Als het nu niet verandert, komt het misschien nooit meer goed.
Vrouwe Justitia heeft daarom beslist om een nieuw Revolutionair Wetboek te schrijven, waarbij kinderen de ambassadeurs van de toekomst worden.
“Als jullie kinderen mij niet kunnen helpen, wie dan wel?”Niet toevallig een week voor de verkiezingen geeft de burgemeester de sleutel van de stad aan de jongsten onder ons (3-12 jaar), zodat we zo de stem van diegenen die niet kunnen stemmen luid laten klinken. Het oude justitiepaleis van Gent wordt de uitvalsbasis waar onze Wildemannen en Woestewijven zich een hele dag lang uitleven met muziek, dans, theater en workshops, met als ultieme eindpunt een nieuw Revolutionair Wetboek klaarstomen!